woensdag 9 mei 2012

Hoe versier je een Nederlandse vrouw?


Het was maandagavond, een doodnormale avond. De dames van A.C.E. besloten de stad weer eens op te zoeken om een leuke avond te beleven. Het was een tijdje geleden dat we uit geweest waren en we waren dus ook niet voorbereid op de manier waarop jongens ons aan het versieren waren. Vertellen dat diegene een vader is, zeggen dat het uit is met de ex en dat je een leuke avond wil beleven: we hebben het allemaal meegemaakt op deze avond. Op het einde van de avond kregen we weer een slechte versiertruc om onze oren en daarom hebben we besloten om een tutorial te maken over hoe je Nederlandse vrouwen versierd. Want met een enkel complimentje kom je er niet, heren!


Nederlandse vrouwen zijn niet de makkelijkste vrouwen om te versieren. Als je als openingszin 'wat ben jij mooi' gebruikt, zijn wij als vrouwen vaak al afgeschrikt. Tegen hoeveel vrouwen zou hij dit wel niet zeggen? Ook is het een beetje creepy! Nee heren, begin dus niet met een compliment over het uiterlijk.Vaak het is zo dat als je een kroeg inkomt, dat alle mannen je keurend bekijken. Als je een vrouw wilt versieren, moet je dit zeker níet doen! Vrouwen vinden dit zeer irritant en jij als man zult als enige overblijven zonder een meisje. Ook is het vervelend als je een vrouw de hele tijd aanstaart zonder haar aan te spreken. Wij hoeven niet per se met jou te praten hoor, dus we zullen zeker niet op jou afstappen (tenzij je een 'angel sliding down from a rainbow' bent). Begrijp ons niet verkeerd, vrouwen stappen ook zeker op een man af, want jullie zijn niet de enige die houden van jagen. Maar als je van jezelf al weet dat je niet zo'n interessant uiterlijk hebt, ga dan niet als een creep staren naar de vrouwen die jij er wel appetijtelijk uit vindt zien.Daarnaast is het ook erg vervelend als mannen je tegenhouden in de kroeg om zo aandacht te krijgen. Als wij net een kroeg binnenkomen willen we graag een mooi plekje vinden om lekker te dansen en te sjansen. We zitten er niet op te wachten om bij de eerste stap in de kroeg al tegengehouden te worden door (vaak dronken en lelijke) jongens, omdat ze zo graag willen regelen. Nee, als je wilt regelen moet je het toch anders aanpakken.Als laatste moet je ook niet te snel naar een nummer van een meisje vragen. Als je na 5 minuten praten al om haar nummer vraagt, is de kans zeer aanwezig dat je het niet krijgt. Vraag pas haar nummer als je al een tijdje met haar hebt gepraat en je merkt dat er een klik is. Als er geen klik is, wat heeft het dan voor zin dat je haar nummer hebt?Maar hoe moet het wel?
Als eerste is het belangrijk dat je gevoel voor humor hebt. Als je dat niet hebt, dan kun je beter via een datingsite op zoek gaan naar een partner, want versieren is dan niet jou sterkste kant en zonder humor is het praktisch onmogelijk om een meisje te regelen. Heb je wel humor? Doe het volgende. Zie je een leuk meisje staan in de kroeg, stap dan niet direct op haar af, maar maak eerst oogcontact. Door af en toe haar in de ogen te kijken, maken jullie al een connectie met elkaar. Als je merkt dat het meisje niet terug kijkt of haar middelvinger opsteekt, stop dan met het maken van oogcontact.Na een aantal keer oogcontact te hebben gemaakt, verzin je een manier om haar op een humoristische wijze aan te spreken. Stel je voor: ze heeft een haarbandje in met panterprint, vraag dan aan haar: 'sorry, maar waarom heb je die haarband in?'. Het meisje heeft overduidelijk deze haarband niet in omdat ze het mooi vindt, maar omdat het een verkleedoutfit is ( voor alle dames die panterhaarbandjes leuk vinden: het spijt ons, deze laten zien dat jij erg hoerig bent ingesteld). Het is daarom toegestaan om een grapje te maken over haar gadget. Waarschijnlijk reageert ze hier leuk op en beginnen jullie een leuk gesprek.Belangrijk bij een gesprek met een meisje is dat je niet direct een arm om haar heen slaat. Het meisje denkt dan direct: oke die wil alleen maar seks, later! Dus doe dat pas nadat jullie erg gezellig hebben gepraat. Ook is het belangrijk dat je geïnteresseerd bent in haar. Laat haar niet alle vragen stellen, maar neem zelf ook initiatief en reageer positief op haar antwoorden. Verder is het ook belangrijk dat je gedurende een lange tijd sarcastische gesprekken met het meisje voert. Zo laat je je humor zien en dit wordt erg gewaardeerd. Snapt het meisje het niet? Dan heb je te maken met een hertje en kun je binnen 5 minuten met haar naar huis om te seksen.Probeer haar ook niet direct te zoenen (tenzij ze heel lam is, dan geeft ze meestal wel toe), want dat schrikt het allermeest af. Probeer haar pas te zoenen als je een leuke avond hebt beleefd en haar het gevoel wil geven dat je haar een leuk meisje vindt. Nu komt het cruciale punt: van kennissen hebben wij vernomen dat het regelmatig voorkomt dat jongens geen nummer vragen van het meisje. Doe dit wel! Meisjes houden van smsen of whatsappen met jongens; ze willen graag het idee hebben dat ze nog goed in de markt liggen. Als je het meisje een leuk meisje vindt, schroom dan niet om haar nummer te vragen. Dit vindt ze echt niet erg en alleen maar leuk. 


Dit zijn de tips en trucs om een Nederlandse vrouw te versieren. Wij Nederlandse vrouwen hebben wel wat meer nodig dan een complimentje om ons zo ver te krijgen dat we met jongens gaan regelen (ligt uiteraard ook aan de alcoholstatus). 


Voor de jongens: hebben jullie hier iets aan gehad?
Voor de meisjes: zijn jullie het eens met de tips?xoxo A.C.E.p.s. In dit artikel geven wij een kleine hint over waar wij vandaan komen. Kun jij de hint vinden?

8 opmerkingen:

 1. Ben het niet eens met jullie (grappige?) manier van schrijven! Sommige dingen kun je misschien iets subtieler omschrijven. Komt niet erg serieus over dit.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Willemijn Mandarijn10 mei 2012 om 22:52

  Ah die kroeg ben ik wel eens geweest! Studeren jullie in Utrecht?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het erg jammer dat jullie panda's verdwenen zijn. Panda's zijn namelijk mijn lievelingsdieren!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zeer informatief artikel. Ik zeg: in het Engels vertalen en delen met alle ongemakkelijke Erasmus (en Nederlandse) studenten die wel wat kennis van de Nederlandse dames kunnen gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben absoluut geen liefhebber van dierenprintjes, maar wtf is er mis met een hoerige instelling? Sletten heersen nogal.

  Overigens heb ik een hekel aan mannen die met me flirten tijdens het uitgaan, vooral van die studenten. Van mij mogen ze allemaal overreden worden door een scootmobiel.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Kijk, dit is waarom emancipatie kut is, tis in nederland totaal doorgeslagen, vrouwen hebben geen idee meer van wat romantiek is, een jongen komt naar je toe en flirt met je? No shit shirlock, daarom doet ie het. Tis alsof je stiekem moet flirten ofzo, alsof een openbaring van interesse wordt bespot, echt erg sneu. Overigens denk ik niet dat dit voor alle vrouwen zo zal zijn, er zijn namelijk ook vrouwen in Nederland die NIET de hele dag denken dat ze veren in hun reet hebben zitten. Het sneuste vind ik dan ook dat je het mondje wel kwaakt, maar dat ondertussen nederlandse vrouwen het erg goed kunnen vinden met Italiaanse mannen, die echt de meester zijn in het flirten en tongen van affectie, beetje hypocriet.

  BeantwoordenVerwijderen

Laat een ongemakkelijke reactie achter!