zondag 6 mei 2012

Pink shoplogHello, daar zijn we weer! A.C.E. was even een weekje op vakantie maar nu zijn we weer terug. Allereerst een mini shoplog van A.C.E. 1, met roze producten. De souvenirs en andere dingen heb ik weggelaten omdat deze misschien iets minder interessant voor jullie zijn.1. Nagellak van Flormar - Neon Colors nail enamel nr 13

Flormar is een make up merk dat ik nog niet kende. Het is van oorsprong Engels maar wordt wereldwijd verkocht. Het lakje dekt heel gemakkelijk door de lange dop, ik hoefde nauwelijks met nagellakremover bij te werken. Het is een lekker fel roze kleurtje, perfect voor de zomer! Ik betaalde er zo'n 1,75 euro voor. Op de foto heb ik het kleurtje ook op. Eigenlijk was het nagellakje uit wanhoop gekocht (we moesten en zouden tenminste IETS kopen) maar toch ben ik er erg blij mee!

2. Neon roze hotpants van Pull and Bear - 17,50 euro

 Dit shortje lijkt me heerlijk voor de zomer, te combineren met een losvallend wit hempje met print. Eens wat anders dan de normale spijkershorts.

3. MAC Amplified creme lipstick - Impassioned

AAAH! M'n eerste MAC product. Al jaren wilde ik graag een lipstick van MAC maar nooit durfde ik het te kopen omdat het toch aan de prijzige kant is (19 euro). A.C.E. 2 had hetzelfde. Nu waren we samen de MAC winkel binnengelopen en na even kwijlen bij de fantastische producten gingen we een medewerkster vragen om advies. Zij pakte voor A.C.E. 2 de welbekende Watch Me Simmer lipstick, die ze in haar volgende shoplog zal laten zien. Ik heb deze lipstick ook geprobeerd maar deze stond me veel minder goed dan AC.E. 2. Haar staan lichte kleuren beter en bij mij de wat donkere kleuren zoals rood. Maar omdat ik rode lippenstift al zo vaak heb gekocht en draag vroeg ik om een ander kleurtje. En het is impassioned geworden! Het wordt vaak omschreven als een neon watermeloen kleur, fel fuchsia dus maar niet té overdreven. De lippenstift is erg gepigmenteerd en heeft een creme finish. En.. wat blijft ie lang zitten!! Een hele nacht in de bus, na tandenpoetsen en eten en drinken zat het er nog perfect op! Wattt! Ik ben in love. Zoals je ziet past m'n nieuwe nagellak er ook erg goed bij! De hoes lijkt wel een beetje op een tampon maar is toch erg chique met kleine shimmers.

Ik ben erg blij met m'n nieuwe aankoopjes! Houd jij ook van roze?

xoxo A.C.E. 1

4 opmerkingen:

Laat een ongemakkelijke reactie achter!