woensdag 18 april 2012

Waarom Gertje een player is en Josje een slet


Iedereen is in rep en roer en praat er constant over: Gert Verhulst heeft een relatie met Josje van K3.
De dames van A.C.E. waren in shock. Gertje! Josje! Nee, dit kan niet.
Waarom niet? Daar zullen we jullie meer over vertellen.


Gert Verhulst is de baas van Studio 100. Dit is het bedrijf waar K3 ook onder valt. Laten we even het liefdesleven van Gertje erbij pakken. Hij is eerder getrouwd geweest en is gescheiden in 2003. Uit dit huwelijk heeft hij twee kinderen gekregen. Twee jaar na zijn huwelijk kreeg hij een relatie met Karen Damen, de bekende ginger uit K3. Even met een van je werknemers batsen dus!

Deze relatie ging uit in 2007. Van 2008 tot 2011 had Gert een relatie met een restaurant-eigenares. Nu is een paar dagen bekend gemaakt dat hij weer het bed deelt met een van z'n werknemers, namelijk Josje Huisman uit wederom K3. Hij is 44, zij is 26.

Dirty! Josje is een slet omdat ze het dus doet met de ex van haar naaste collega Karen. Niet zo collegiaal, Josje! Ook is het super raar om met je baas te gaan en vooral als hij zo oud is. Leuk feitje: Josje heeft een tijdje een relatie gehad met Levi van Kempen.


Wat een serial-daters! Wij laten het nog even in het midden of de dames van A.C.E. ook veel relaties hebben gehad.

Wat vind jíj van de relatie van Josje en Gert?

xoxo

A.C.E.

20 opmerkingen:

 1. Anne, K3 fan for life18 april 2012 om 09:49

  Er was toch ook iets met Gert en Kristel? Willen jullie dit voor mij uitzoeken?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Anne,

   Kristel heeft nooit iets gehad met Gert, zij is al getrouwd sinds 2003. Wel heeft ze het samen met Kathleen tijdens een optreden verklapt dat Karen en Gert weer bij elkaar waren na een break. Kathleen zong het nummer 'Verliefd' en hierna vroeg ze aan Karen 'Op wie ben jij verliefd'? Karen zei 'Eh niemand heeft daar iets mee te maken' maar Kristel zei 'Ik weet het: Op Tele-Romeo', en toen keek iedereen naar Gert die zat te glimlachen. Gemeen he!

   Verwijderen
 2. Ik weet dat deze Josje door een marinier alle hoeken van de kamer heen is gebatst... Ze lust er dus flink pap van (LOL wie niet) Zo K3 schattig is ze dus niet.... En waarom zou ze een slet zijn? Als je van sex houd wie houd je tegen om daar lekker van te nemen?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een smerig kippetje is die Josje! Seks moet, maar niet met je baas! Al heb ik wel ervaring met je ergens naar binnen neuken. Binnenkort verschijnt daar een gastblog over!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hahaha grappig artikel, ik vind het ook vooral vreemd omdat haar vriendin en collega ook het bed met hem gedeeld heeft idd

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jullie vergeten dat het hier om relaties gaat. Ware gevoelens hebben niks met 'collegialiteit' te maken. Karen is al 5 jaar uit de picture, en ze moet wel heel zielig zijn als ze zich hier wat van aantrekt.
  Ik ben blij voor Josje, haar relatie met Levi was ook niet al te makkelijk. Josje heeft zich ook niet naar binnen geneukt, want ze zat er al een tijd bij. Gert is zo rijk dat hij het waarschijnlijk sowieso moeilijk vind om iemand te vertrouwen, en Josje heeft al haar eigen kapitaal, dus waarom zou ze voor zn geld met hem gaan?
  Stelletje kinderachtige hypocriete wijven. Ga een leven zoeken en laat deze mensen met rust.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Anoniem,

   Bedankt voor je reactie. We snappen echter de felle reactie niet. Weet jij meer van de relatie tussen Josje en Gertje & tussen Josje en Levi? Wij beginnen ons af te vragen of jij misschien niet Josje of Gertje zelf bent...

   Verwijderen
  2. Seksueel kapitaal zeker. Ik denk niet dat Bourdieu de songs van K3 als cultureel kapitaal beschouwd tot mijn spijt.

   Verwijderen
 6. Nou nou, doe niet zo fel josje.
  Wát een vermoeiende reactie zeg.
  Je kan toch nagaan dat hier reacties op komen? Of ben jij van een andere planeet of zo.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. http://www.shownieuws.tv/video/k3-lid-josje-ontwijkt-vraag-liefdesleven/

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die K3-dozen kunnen me aan mijn reet roesten. Laat ze toch lekker batsen wie ze batsen willen. Wat maakt het uit? Gertje is geen eigendom van Karen, ze kan hem niet claimen of zo. Waarschijnlijk heeft Karen zelfs medelijden met Josje. Ik vind het ook zielig dat ze Gert nu moet neuken. Het lijkt mij het tegenovergestelde van lustopwekkend.

  Oja, over belgen gesproken, ik ken iemand die Samson wel even uit wil wonen. Raar geval is dat. Hij valt gelukkig niet op echte dieren. Hoewel, dat beweert hij, ik weet het niet zeker.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ben het helemaal eens met anoniem. Het gaat hier om relaties, waarom gelijk een pooier en een slet? Ben je dat zelf ook als je een relatie hebt en deze gaat uit vervolgens twee jaar later een andere relatie hebt, is dit dan ook een schande. Ik snap het probleem niet in dit artikel. Mensen reageren erop als of het de allergrootste schandaal is. Zelf zou ik nooit een relatie beginnen met mijn baas en het ook niet proffessioneel vinden als een baas met zijn personeel gaat. Maar ik ben niet bekend in de muziek wereld en weet niet hoevaak een baas daar over de vloer komt. Ik heb bijvoorbeeld elke dag contact met mijn baas, al het werk gaat in overleg dus dat zou het nog vreemder maken. En ook de leeftijdsverschil, ik ben 22 en mijn baas is al zeker 50 dus dat zou ik "ranzig" vinden.
  Maar toch, liefde maakt blind. Dit is puur en alleen mijn mening, iedereen mag zijn eigen mening delen dus ik bedoel dit niet als aanval naar een ander ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ik vind het raar dat josje nu met gert heeft. ik zou nooit (als ik 26 ben) voor zo'n ouwe man kiezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik geloof nii dat dit Ware Liefde is!
  Karen, Josje, Sommige zeggen Kristel!
  Hun mogen zelf weten waarmee ze willen neuken,, maar toch!

  Natte Kussies Van Een Geile Meid,, Wil Je Me ??

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Josje is gewoon lekker, dus gewoon lekker doen!
  http://josjehuisman.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Josje is gewoon lekker, dus gewoon lekker doen!
  http://josjehuisman.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 14. het maakt toch ni uit me wie josje het doet of deed het is haar eigen keuze en iedereen moet daar respect mee hebbe het is haar keuze
  p.s.: ik ben josje niet!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. JOSJE MAG KIEZE MET WIE ZE HET DOET EN IEDEREEN MOET DAAR RESPECT VOOR HEBBE
  PS:IK BEN JOSJE NIET

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, dat is wel duidelijk, je typt als een onnozele. Josje is een slimme slet, die weet wie ze moet neuken. Nadenkend en berekenend, dus kan ze waarschijnlijk ook normaal Nederladns typen.

   Verwijderen

Laat een ongemakkelijke reactie achter!