zondag 15 april 2012

Gastblogger 'Het hertje' - over seks

Vandaag is het tijd voor een special guest van de Awkward girls. De gast is een van de meest awkward mensen die wij kennen omdat ze uit het niets en in de meest ongepaste situaties over een van haar favoriete bezigheden begint, namelijk de geslachtsgemeenschap. Deze dame is een typisch geval van een hert in de slang van de Awkward girls. Ze ziet er uit als het meest brave, schattige meisje evaaah, maar eigenlijk is de schrik van iedere vent in bed. Zij zal jullie deze week leren hoe je een man in bed houdt. Let op: alles wat hier staat is het proberen waard. De grote vraag is: met wie doe je het?
Heb je een rela? Dan is het lastig. Ga je voor je rela of ga je voor iets spannenders? Heb je geen rela en geen prela? Dan is het makkelijk. In elke kroeg of bij ieder college is er wel een jongen of meisje die geïnteresseerd is. Zolang je vrijgezel bent, heb je namelijk de keuze om voor iemand van hetzelfde geslacht te gaan. We laten nog even in het midden of wij bi-curious zijn. Binnenkort schrijft een andere gastblogger hierover.

Heb je iemand geregeld? Dan is de grote vraag: waar doe je het?
Voor de amateur is er natuurlijk het bed, maar voor wie wat spannenders wil, opgelet! Deze dame heeft ervaring met verschillende plaatsen. Van het kleedhokje in een zwembad met kleine kinderen eromheen tot in de duinen. Ze heeft het allemaal meegemaakt. Zorg wel dat het voor de man niet TE spannend wordt, want dan is de klus snel geklaard. Gelukkig bestaat er dan voor de vrouw altijd nog zoiets als een vibo. Want ik zeg altijd: een vrouw kan prrrrrima zonder een prela of een rela, maar wat moet een vrouw zonder een vibo? Durf je deze niet op internet te bestellen? Organiseer dan een pleasure party! Wij laten nog even in het midden of wij wel eens een pleasure party meegemaakt hebben.

De laatste vraag voordat je aan de slag kan is: hoe doe je het?
De persoonlijke favoriet van mij is de doggy, maar voor de beginneling is het dressoir misschien een beter idee. Volg je meest stoute ideeën, maar zorg wel dat het schoon blijft. Van poepseks kan je namelijk een ontstoken vrouwelijk geslachtsdeel krijgen en daar zitten we niet op te wachten. Heb je geen inspiratie? Breng dan een bezoek aan de kamasutrabeurs in Utrecht. 
Heb jij ook wel eens seks gehad?


xoxo

Het hertje

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een ongemakkelijke reactie achter!