vrijdag 23 maart 2012

Sephora Shoplog Deel Twee

Hoi lieve lezers!

Ook ik, A.C.E. 1, kon de actie bij Sephora niet weerstaan. Iéder meisje op de studie had het erover. Uitchecken dus!

Ik kon me gelukkig nog inhouden en ben naar huis gegaan met 3 Sephora producten. De actie is dus dat je hier maar 10 euro voor betaald! 
Uiteraard heb ook ik veel moeite gestoken in het maken van de perfecte scherpe foto's. Het is laat, dus de kleuren komen helaas niet zo goed overeen met de werkelijkheid. Ook het swatchen is helaas mislukt, sorry ik weet dat jullie dat altijd erg fijn vinden.


1. Sephora Lipgloss in de kleur 'Pin up Pink Shiny (11)'.

Zoals je ziet heeft de lipgloss een speciale vorm sponsje om het op je lippen aan te brengen, dit werkt erg fijn. De kleur ziet er in de verpakking fel roze uit, maar op je lippen geeft het een mooie subtiele roze kleur. Er zit gelukkig geen shimmer in deze lipgloss, hier ben ik niet zo gek op. Normaal gesproken houd ik niet zo van lipgloss omdat ik weet dat jongens dit vervelend vinden bij het zoenen, maar voor deze mooie kleur maakte ik een uitzondering. Ik heb hem al opgehad tijdens uitgaan en nog geen klachten over plakkerige lippen ontvangen!


2. Sephora hydrating & smooting foundation (kleur R20 - de lichtste)

Foundations zijn essentieel voor een goed plamuurtje. Laatst was mijn fijne foundation helaas op, en dit merk was niet te verkrijgen in Nederland. Dus had ik een nieuwe van Essense gekocht. Achteraf bleek de lichtste kleur nog te donker voor me te zijn, balen! Ik heb echt een albinowitte huid. Dus heb ik een nieuwe bij de Sephora gehaald die érg op m'n oude foundation lijkt. De foundation heeft SPF 10, super handig met dit doorbrekende zonnetje! De foundation lijkt samen te smelten met m'n eigen huid en het ziet er natuurlijk uit, en geeft een voldoene dekking. Ik ben verliefd! De foundation is ook non comedogenic, dat is erg fijn want daar let ik altijd op.


3. Sephora highlighting compact powder - rose

Dezelfde die A.C.E. 2 ook heeft gehaald. Ik had nog geen highlighter dus ik ben officieel ontgroend in de highlighterwereld, en die wereld gaat ook echt voor me open. Wat laat deze highlighter je gezicht shinen! Erg mooi op je wenkbrauwbot, op je slapen en een beetje op je decolleté kan ook de aandacht goed trekken.Ik hoop dat jullie mijn haul leuk vonden! Laat een reactie achter met je ongezouten mening over onze blog.

xoxo

A.C.E. 1

2 opmerkingen:

 1. Hoi ACE 1. Gefeliciteerd met je ontgroening! Wat toevallig, ik let er ook altijd op dat de foundation non comedogenic is, erg belangrijk! Ga je nog een keer een look maken?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Disneylover,

   Liever houd ik nog even mijn uiterlijk geheim voor de lezers ivm persoonlijke redenen. Waar zou jij dan graag een look van willen zien?
   xoxo A.C.E. 1

   Verwijderen

Laat een ongemakkelijke reactie achter!