donderdag 29 maart 2012

Goeie tv-programma's voor studentenVandaag een artikel over tv programma's die geschikt is voor de ongemakkelijke doch mooie student. Tegenwoordig is er veel aanbod op de televisie aan tv programma's. Niet alle programma's zijn geschikt voor een goede status in het studentenleven. Lees verder voor de programma's die wél kunnen en uiteraard de programma's die niet kunnen. 
New Girl


Als allereerst de leukste serie voor de ongemakkelijke student: New Girl! Deze serie gaat over Jess, een lekker gek persoon die haar huisgenoten regelmatig in een ongemakkelijke situatie brengt. Ze zingt de hele dag door (altijd een pluspunt) en zet haar huisgenoten voor gek door iets te eerlijke en persoonlijke opmerkingen te maken tegenover het bezoek dat bij hen over de vloer komt. Ook maakt ze het ongemakkelijk voor haar eigen dates door te insinueren dat ze van ruige seks houdt. Dit was niet het geval, maar doordat ze porno had gekeken, dacht ze dat SM normaal was. En de vraag blijft altijd: wanneer krijgt ze nou iets met Nick?!


Feuten
 
Als echte student moet je weten wat er speelt in het verenigingsleven. Of de dames van A.C.E. lid zijn van een studentenvereniging, laten we nog even privé. Feuten is een programma dat gaat over de studentenvereniging H.S.C. Mercurius. Het zou een realistisch beeld moeten geven van een studentenvereniging, maar wij zijn van mening dat dit niet helemaal het geval is. Het is alsnog vermakelijk om te kijken. Door spannende intriges en studentikoze scènes blijft het verhaal boeien. We zijn het niet altijd eens over de acteurs die er in spelen, maar we hopen dat de film een betere cast heeft. Olivier de Ruyter en Prins Pils zijn daarentegen personages die wij helemaal top vinden! Tegenwoordig kan je ook lid worden van H.S.C. Mercurius: een leuke toevoeging aan een leuk serie.NOS NieuwsDit is een onverwacht programma in dit rijtje zou je denken, maar niets is genanter dan een gesprek te voeren op hoog niveau waarbij jij niet op de hoogte bent van het actuele politieke klimaat en de problematiek van de wereld in het algemeen. Omdat het als student belangrijk is om te netwerken, moet je tijdens zo'n gesprek op hoog niveau altijd een goede indruk maken bij jouw gesprekspartner; je weet nooit wie je voor je hebt en wat deze persoon voor jou kan betekenen. Later een artikel over 'Netwerken doe je zo' en 'Hoe bouw je cultureel kapitaal op?'. Wij zijn hier namelijk experts in!


Oh Oh  Cherso/Jersey ShoreJe zult het verwachten, maar universitair geschoolde studenten vinden het uitermate vermakelijk om naar programma's te kijken à la "Oh Oh Cherso". Niet omdat ze jaloers zijn op de realitysterren die in deze serie feesten in het plaatsje Chersonissos, maar omdat ze zich niet kunnen voorstellen dat er daadwerkelijk mensen zijn die serieus op zo'n manier leven. Belangrijk bij deze programma's is dat je het samen met je vrienden kijkt (het was er vorig jaar op donderdagavond op), in combinatie met heel wat booze (pak uit wijn bijvoorbeeld). Vervolgens ga je de stad in en probeer je de versiertrucs uit die de Haagse sterren je hebben geleerd. Dit betekent: plamuurtje op, korsetje aan en kipfilets in je bh doen. Snipersucces gegarandeerd, volgens Jokertje. De term 'sniperen' is gebaseerd op dit programma.Awkward
Uiteraard kijkt de ongemakkelijke student naar het programma "Awkward" die op MTV vertoond werd. Deze serie gaat over een meisje die veel ongemakkelijke situaties meemaakt die ook erg herkenbaar voor ons zijn. Jongens die ze geregeld heeft komt ze vaak tegen op haar school, alleen wil haar grote liefde niet dat zij samen in het openbaar gezien worden. Ook heeft ze een andere jongen per ongeluk geregeld die haar heel erg leuk vindt en het uitmaakt met zijn vriendin voor haar. Ze komt dan in een dilemma te staan om te kiezen voor haar hoofd of voor haar hart. Wat ze uiteindelijk doet, moet je zelf maar zien. Let op: zeer verslavende serie! 


Zo, dat waren een aantal van de TV-programma's die je als student zeker moet kijken/gezien hebben!


Wat is jouw favoriete TV-programma?


xoxo


A.C.E. 2

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een ongemakkelijke reactie achter!