maandag 13 februari 2012

Forever Alone Day

Morgen is het zover: Forever Alone Day! 

Terwijl anderen met hun geliefde de dag spenderen met tongen en batsen, vieren de single mensen de Forever Alone Day. Wij van A.C.E. kennen mensen die deze dag gaan vieren en vertellen jullie de in's en out's!Voor deze dag moet je wel een speciale dag indeling maken, anders overleef je het niet en stik je in je eigen kots. 's Ochtends slaap je heel lang uit, zodat de dag korter duurt. Maar blijf niet te lang wakker in bed liggen, want dan word je geconfronteerd met het feit dat er niemand naast je ligt. Rond 12 uur ga je uit je bed en gaat ontbijten met een banaan, om toch je mond te kunnen bevredigen. Ga nog niet naar buiten, want dan zie je allemaal stelletjes kleffen op straat. Ga alleen naar buiten om boodschappen te doen en om naar college te gaan. 


's Avonds spreek je af met je lievelingsslettenvriendin die ook single is. Zoek allemaal romantische films uit en koop unit veel eten en alcoholische versnaperingen (whiskey-cola of 2,5 fles wijn p.p, geen wit, dat smaakt naar kots). Na het janken om het geluk van anderen moet je er voor zorgen dat je na de films heel lam bent en uit kan gaan in jouw studentenstad. Dus niet kotsend lam, tenzij je na een braakje gelegd te hebben nog door kan. 


In de stad is het belangrijk dat je regelsucces hebt van tevoren. Anders moet je veel plamuur op doen om er enigszins acceptabel uit te zien. Ga niet naar kroegen waar geen gewillige jongens komen, maar ga naar kroegen die om 7 uur s'ochtends sowieso nog open zijn. Dit zijn de kroegen waar veel gesniperd wordt en waar iedereen bereid is om een mens te regelen, ongeacht je uiterlijk en geslacht. Dus de mensen onder ons die niet zo gezegend zijn met een uiterlijk zoals de dames van A.C.E. hebben toch kans om te regelen. Na het tongen is het moeilijk om een nummer te scoren, maar probeer het toch maar. Dan heb je de volgende keer misschien regelsucces in de stad. 


Dat was de Forever Alone Day. Als je niet wakker wordt in je eigen bed en zonder kleren aan, heb je de dag succesvol volbracht!


We hopen dat je het artikel leerzaam vond en dat je het gaat toepassen in de praktijk. 


xoxo


A.C.E.


2 opmerkingen:

  1. Hoi iedereen.
    Wat een leerzaam artikel. Ik heb helaas ook geen valentijn gehad dit jaar, goeie besteding van je dag

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik voel me heel forever alone en het doet me zo goed om te zien dat er meer mensen zijn zoals ik. Laatst heb ik een brief naar de Girlz geschreven, maar ze reageren niet. Kunnen jullie misschien een artikel schrijven over hoe je populair wordt?

    BeantwoordenVerwijderen

Laat een ongemakkelijke reactie achter!