donderdag 14 juni 2012

How to win a guy in 10 days

De damesch van A.C.E. hadden zin in een projectje. Maar eerst één hele grote onthulling, over onze relatiestatus. Benieuwd? Klik dan verder.................


Ja dames en heren, wij zijn vrijgezel. Single. Forever. Alone. Alleenstaand. Onbewust ongehuwd. 


We laten nog even in het midden hoe lang wij al geen relatie hebben gehad. Maar nu is het tijd voor de introductie van ons epische project!


Vanaf 26 juni houden wij een feestvierdaagse. Elke dag gaan de dames van A.C.E. de kroeg met één doel: Dates scoren. Op deze manier willen wij binnen 10 dagen een date krijgen en misschien wel ons hartje harder laten kloppen... Dit doen we niet alleen voor ons zelf. We hebben bij onze polls gemerkt dat veel van onze bezoekers forever alone zijn, dus lijkt het ons tof als jullie ook meedoen! Stuur ons vooral in een reactie hoe jouw status op het moment is. Wil je meedoen met het project, stuur in je mail je verslag en wij zullen je behandelen in onze evaluatieblog. Instant prominentie! Wij zullen hierbij je privacy uiteraard bewaken. 


De regels van 'How to win a guy in 10 days':
1. Je moet van te voren een party vierdaagse houden. Zo ontmoet je namelijk jongens. Het maakt niet uit of het in je eigen stad is of niet, als er maar wel een date komt binnen 10 dagen.
2. Je mag alleen een nummer scoren. Niet tongen. Dan telt het niet! We weten dat het lastig gaat worden, maar je mag echt niet regelen.
3. Zodra je het nummer van de date in spé hebt gescoord, gaan de 10 dagen in. Dit is per jongen, want je hoeft het niet bij een te houden. Iedereen kent het gezegde: Je moet niet wedden op 1 paard.(We gingen googlen of dit gezegde klopte of niet, en toen kwamen we op paardenforums terecht. Iehl. Later komt een verslag over onze haat tegen deze walgelijke beesten.)

4. Binnen de 10 dagen moeten er 2 dates hebben plaatsgevonden. Blijf in deze tijd niet op je luie reet zitten en staren naar de omgedraaide telefoon, maar neem zelf initiatief!
5. Belangrijk is dat je niet mag tongen op de eerste date. Nee nog steeds niet.
6. Je mag niet bij elkaar slapen, ook niet na de tweede date.
7. De date moet minimaal 2 uur duren, hoe ongemakkelijk het ook is.Succes! Wij zijn ook erg benieuwd naar elkaars avonturen....


xoxo


A.C.E.

P.S. Wat vind jij van de onthulling van de dames van A.C.E?

1 opmerking:

  1. Wat als je wel een rela of prela hebt? En de grote vraag is, mag seks in een steegje wel?

    BeantwoordenVerwijderen

Laat een ongemakkelijke reactie achter!