vrijdag 6 april 2012

Producten die ik dagelijks gebruik

Goede vrijdag!

Vandaag weer een beautyartikeltje, omdat wij ons zeer veel bezig houden met ons uiterlijk.Dit zijn de producten die ik dagelijks gebruik. Ik laat nog even in spanning of ik daadwerkelijk een plamuurtje nodig heb, maar ik test deze producten voor het aankomende artikel "Hoe bedek ik schurft?".Wederom kwalitatief goede foto's, zoals altijd. Bedankt voor de complimentjes daarover.
Als eerste de foundations om de oneffenheden te camoufleren.
Deze foundation is van het merk MAC. Het was een erg dure foundation destijds (en waarschijnlijk nog steeds), maar ik doe hier al drie jaar mee. Ik vind het echter niet zo'n hele fijne foundation meer omdat hij zeer dekkend is en daarom een dikke foundation is. Ik houd meer van wat vloeibare foundations. Binnenkort ga ik kijken naar Chanel Vitalumiere Aqua, omdat deze substantie zeer fijn is.
Als je echt een plamuureffect wil bereiken (wat voor sommige mensen echt nodig is) dan is deze foundation zeer geschikt. Je krijgt er een zeer egaal en plamuurgezicht van. Daarom is blush en bronzer ook zeker een must bij deze foundation als je all the way gaat. 
De foundation meng ik altijd met deze foundation van de Hema, omdat deze een zeer vloeibare substantie heeft. Deze kleur is echter te donker voor mij (ik heb de lichtste kleur van MAC) en daarom vermeng ik het met de MAC foundation. Verder voeg ik altijd een beetje dagcrème toe om het plamuureffect te verminderen. Vervolgens breng ik deze Skin Finish van Catrice aan. Ik gebruikte altijd de Maybelline poeder waar iedereen zo tevreden over is (ikzelf ook), maar deze is op en ik dacht: laat ik eens een budget product uitproberen aangezien ik erg van de dure merken ben uiteraard.


Vervolgens trek ik een lijntje boven mijn ogen met het Sephora potlood die ik laatst liet zien in mijn shoplog van Sephora. Een heerlijk potlood! 


Omdat het Sephora potlood zeer gepigmenteerd is, zet ik vaak een lijntje op mijn waterlijn met een potlood dat bijna geen pigment bevat zodat je een klein beetje ziet dat er een zwart lijntje onder je ogen zit. Dat doe ik met dit potlood van Essence die niet van goede kwaliteit is, maar wel geschikt is voor een zeer subtiel lijntje onder je ogen. Een volledig zwart lijntje onder je ogen lijkt namelijk maar bij een paar soort mensen, vaak mensen die donkere ogen en haar hebben. Blondies: geen zwart lijntje onder je ogen! Dat is niet natuurlijk en dan lijk je op een prostituee in training. Ook is het belangrijk om te concealen onder je ogen. Het komt als student vaak voor dat je een nachtje hebt doorgehaald en direct vanuit de kroeg naar college gaat. Omdat de conventies van het studentenleven zeggen dat je er altijd op en top uit moet zien, plaats je even wat concealer onder je ogen zodat niemand doorheeft dat je extreme wallen hebt. Deze is van Catrice, superduur. 


Dan de mascara. Deze is van Loreal, gekocht bij de Op is Op Shop in onze studentenstad. Echt een aanradertje deze winkel want het is een stuk goedkoper dan bij het kruidvat of iets dergelijks. Deze is wel prima, niet heel bijzonder vind ik persoonlijk. Het geeft je wimpers niet extreem veel volume. 
Uiteraard moet je altijd fris en welriekend ruiken. Mijn favoriete dagelijkse parfum is die van de Body Shop White Musk. Lekker prijsje en een lekker geurtje. Want stel je voor dat je overdag een jongen tegenkomt die je wilt regelen, dan moet je altijd lekker ruiken, anders wil hij je niet. 


Dat waren alweer de producten die ik dagelijks gebruik! 


Welke producten gebruik jíj dagelijks?


xoxo


A.C.E. 2

1 opmerking:

  1. Waar blijft jullie volgende blog? Ik kan bijna niet wachten!

    BeantwoordenVerwijderen

Laat een ongemakkelijke reactie achter!